Köpvilkor hos MAKE it Revive

Vi vill bidra till en bättra värld genom att erbjuda produkter som producerats med minimal påvärkan på miljön. Våra produkter har tillverkats av återvunnet eller återanvänt material, men dom måste fortfarande vara snygga. Saker du kan bära med stolthet!

Köpvillkor hos MAKE it Revive

All försäljning sker med tillämpning av konsumentköplagen (SFS 1990:932) och distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Mer information finns hos Konsumentverket.

PRIS
Samtliga priser i vår webshop eller vid köp via våra säljare anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25 % moms.

KÖP
När du gör en beställning, via vår webshop får du en bekräftelse på ditt köp via mail. Du kan ändra i din order inom 1 dag om du inte redan betalt med kort.

LEVERANSER OCH FRAKTKOSTNAD
Fraktkostnad för leverans inom Sverige är 69 kr om du handlar via webshopen. Dina varor levereras av PostNord och från det att du har lagt din beställning levereras din order normalt inom 3-5 dagar.
I din leverans medföljer en returpåse med förtryckt returadress. Obs! Du, som kund, står själv för frakten tillbaka till lagret. Det går bra att använda Postnords sökbara tjänst “Skicka lätt”.
För beställningar som ej löses ut debiteras kunden för frakten.

BETALSÄTT
Du kan betala din order med kort (VISA eller Mastercard) eller med faktura. Vid beställning via webshopen väljer du ditt betalsätt direkt i kassan. Väljer du att betala med faktura tillkommer en fakturaavgift på 19kr. All fakturering sker i samarbete med Klarna och fakturan kommer att skickas till dig via e-post när din order skickas från vårt lager. Betalningsvillkor är 14 dagar.

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel.

Gällande pris är det som anges på www.makeitrevive.se webbplats vid inköpstillfället. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

 

ÅNGERRÄTT
Som kund har du, enligt Distans- och hemförsäljningslagen, 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Ångerrätten gäller från det att du tagit emot ditt paket fram till dess att du meddelat oss via mail. Varan ska vara oanvänd och i väsentligt oförändrat skick och helst nerpackad i originalförpackning. Vi kontrollerar alla returer vi tar emot. Konsumenten ansvarar för eventuell värdeminskning av varorna om han eller hon har hanterat varorna på annat sätt än vad som är nödvändigt för att fastställa varans natur eller funktion.

På reavaror gäller ångerrätt i 14 dagar.

BYTES- ELLER RETURÄRENDE
Om du som kund vill byta eller returnera en vara ska du meddela oss via mail inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket. Du som kund står för returfrakten vid ett byte eller en retur och Make it Revive bjuder vid byte på frakten tillbaka till dig. Om du returnerar en vara och har betalat med kort kommer pengarna för din retur att återbetalas till det kort som du betalade din order med. Har du valt faktura som betalsätt kommer fakturan att justeras eller makuleras i samband med din retur. Återbetalningen av en fullbetald faktura sköts av Klarna.

REKLAMATION ELLER FELEXPEDIERAD VARA
Om en vara är felaktig och felet är av sådan karaktär att det kan åtgärdas, är det vår första åtgärd. Om felet inte kan åtgärdas får du, där det är möjligt, en ny vara eller pengarna tillbaka. Om du fått en felexpedierad vara, kontakta oss via mail senast 14 dagar efter leverans.

PERSONUPPGIFTER
Vid ett köp hos oss registreras dina personuppgifter för att vi ska kunna hantera ordern. Dina personuppgifter lämnas inte vidare till tredje part. I samband med din order registreras du som kund hos oss och du kommer att få nyhetsutskick via mail. Önskar du inte dessa kan du enkelt avregistrera dig för nyhetsutskick direkt via mailet.

KREDITUPPLYSNING
Sverige fick en ny kreditupplysningslag 1 januari 2011 som Klarna och våra, av datainspektionen, godkända kreditupplysningsleverantörer måste följa. Klarna tar i regel en kreditupplysning per person och år på alla kunder och enligt den nya lagen skickas en kopia till konsumenten. Detta gäller både om man väljer faktura och kortbetalning då alla order läggs som en reservation hos Klarna innan betalningen registrerats. Du behöver inte vara orolig, vår samarbetspartner för kreditupplysningar informerar inte banker eller andra parter om att en kreditupplysning gjorts.

FORCE MAJEURE

Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom stridsåtgärder på arbetsmarknaden, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.
Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

KONTAKT
Du kontaktar oss lättast via mail.  info@makeitrevive.se

Vår kundtjänsttelefon har öppet helgfria dagar
måndagar – fredag 9.00-12.00
Ring 0705 15 07 28

Adress:
ActiveBiz i Uppsala AB
Torsgatan 18
753 13  Uppsala

Organisationsnummer:
556997-0568