Välkommen till MAKE it Revive

Vi vill bidra till en bättra värld genom att erbjuda produkter som producerats med minimal påverkan på miljön. Våra produkter har tillverkats av återvunnet eller återanvänt material, men dom måste fortfarande vara snygga. Saker du kan bära med stolthet!

about us banner

Vi har vuxit upp med naturen runt hörnet. På landet med skog och hav som en naturlig del av livet för oss båda. Något som vi vill att våra barn och barnbarn också ska få uppleva i framtiden.

MAKE it Revive är en del av vårt bidrag till att skapa en bättre och mer hållbar värld. Den konsumtion av ”prylar” som vi i västvärlden har vant oss med är ett av de största hoten mot vår värld i framtiden. Vi måste bryta trenden och lära oss att producera och konsumera mindre. Ett sätt är att använda de saker vi redan producerat längre än vi gör idag. Kan sakerna inte längre användas till sitt ursprungliga syfte är sannolikheten stor att de kan användas till något annat i omarbetad form.

De saker som Pat och Blanka på ArtCycle Bali skapar av använda däck och slangar är ett bra exempel på vad man kan göra med produkter som vi normalt slänger och försöker glömma i det ökande sopberget. Ett oerhört slöseri med våra resurser. De vackra produkterna de skapar fick oss att vilja ta steget och faktiskt göra något för att bidra till en bättre värld.

Det är ett litet bidrag i det stora hela men ett första bidrag till förbättring. Vårt mål är att i framtiden hitta och erbjuda fler saker som uppfyller våra krav. Saker som man vill äga för att dom är vackra och funktionella, men som samtidigt är producerade med liten miljöpåverkan. En kombination som vi anser är nödvändig för att bryta trenden med en accelererande konsumtion.

Hjälp oss att ge saker ett nytt liv. MAKE it Revive!

  • One World

    Minimize your carbon footprint

  • Reuse, Recycle and Repurpose!

    Why produce more if we can use what we have?

Meet Our Team

meet our team jteam
Karl-Erik Carlström

Co-Founder

meet our team jteam
Matilda Mielind

Co-Founder

Vakant

Butiksansvarig